Hirsijukka – Bekymmersfritt till ett hållbart hem

Hirsijukka är ett förträffligt val för den som drömmer om ett eget timmerhem. Du kan få det som inflyttningsklart, nyckelfärdig leverans eller så kan du välja att göra en del av arbetet själv genom att välja leveransinnehållet Inred själv. Hirsijukka är ett hållbart, vackert och inhemskt timmerhus som även håller för nästa generation.

BÄSTA KONSTRUKTIONEN

BÄSTA KONSTRUKTIONEN

Den mest erfarna husleverantören står på toppen av timmerteknologi! Vår Hirsijukka-konstruktion är av inhemsk kvalitet och på toppen av timmerteknologi: SmartLog™ av Kontiotuote är marknadens mest utvecklade sättningsfria timmer.

GARANTERAT SÄTTNINGSFRI TIMMERVÄGG

BÄSTA KONSTRUKTIONEN

Stock med täta fibrer och bred vedkärna har visat sig vara ett överlägset byggmaterial under flera århundraden.

Det bästa storleksalternativet för stocken har konstaterats vara 205 x 275 mm.

Hirsijukka går att få som stiligt nollknut-alternativ.

Ett modernt timmerhus erbjuder moderna bekvämligheter i vardagen med pålitliga långa traditioner.

EKOLOGISKT VAL

EKOLOGISKT VAL

Timmer uppfyller ypperligt det ekologiska boendets värden, eftersom det förutom natursten är det enda hundraprocentigt förnybara naturmaterialet. Den massiva stockväggen utjämnar effektivt fuktväxlingar inomhus genom att suga fukt och frigöra den när inomhusluften blir torrare. En stockvägg som andas förbättrar således inomhusluften och trivseln i hemmet. Därför är ett timmerhus också ett allergi- och astmavänligt alternativ.

EKOLOGISKT VAL

TIMMERHEM MED ETT AVTAL

TIMMERHEM MED ETT AVTAL

Ett husbyggnadsprojekt består av tiotals olika arbetsskeden. När ett Inflyttningsklart Hirsijukka färdigställs behöver du inte bekymra dig om alla delområden som ska beaktas och hur olika arbetsskeden överlappar varandra. Du får allt med ett avtal. Våra noggrant utvalda proffs ansvarar för projektet från fabriken till byggandet, fast inredning och för färdigställande av hustekniken.

TIMMERHEM MED ETT AVTAL