Esittelemme Klaukkalassa to 22.10. klo 17-19 modernia 2-kerroksista rinnekotia, jossa viihtyisyyteen on panostettu. Talossa on kolme reilun kokoista makuuhuonetta samassa kerroksessa sekä avara olohuone-keittiö-ruokailutila, jossa laskutilaa ruoanlaittoon riittää. Alakerran pesutiloista löytyy vastakkain istuttavilla lauteilla varusteltu sauna, jonka löylyistä pääsee suoraan viilentymään sorastetulle vilvoittelualueelle. Käytännöllinen ja väljä kodinhoitohuone lisää arjen mukavuutta sekä kätkee taakseen talon teknisen tilan. Suuri oleskelutila ja terassi takaavat viihtyvyyden myös alakerrassa. Taloon kuuluu autotalli, jonka yhteydessä on tilava varasto.

Pulpettikattoisen talon seinämateriaaliksi on valittu Aitojukka. Huonekorkeus 2,6 m. Talon huoneistoala on 127 m2 ja kerrosala 143 m2. Päälämmönlähteenä on maalämpö.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kohteeseen!

Huom. Esittelykuva on suuntaa-antava kuvituskuva.

Huom! Koronatilanteesta johtuen esittelyyn tulee varata aika sähköpostitse Jukka-edustaja Jussi Hovilta. Esittelyssä pidämme huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä. Jos sinulla on flunssan oireita, kehotamme sinua jäämään kotiin. Varmistathan esittelyn toteutumisen vielä samana päivänä verkkosivuiltamme.

Osoite:
Härkäpurontie 11 C
01800 Klaukkala

Paikalla Jukka-edustaja
Jussi Hovi
puh. 040 590 4090
jussi.hovi@jukkatalo.fi