Esittelemme torstaina 25.11. klo 17-19 upeaa 2-kerroksista kotia. Tämä kohde on tehty sisusta itse -toimituksena, jossa asiakas on saanut itse tehdä kodin sisäpinnat ja kalusteasennukset.

Tässä näyttävässä kodissa on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä. Kirjasto yhdistyy saumattomasti oleskelutiloihin lattiasta kattoon ulottuvan lasiseinän avulla. Sisäänkäynnin yhteydestä löytyy toiminnallinen arkieteinen sekä alakerran kylpyhuone. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat kodin yläkerassa, samoin kuin tilavat vaatehuoneet, kodinhoito-/kylpyhuone sekä sauna. Erillisessä piharakennuksessa on autokatos sekä tunnelmalliset sauna ja oleskelutilat.

Huoneistoala 153 m2, kerrosala 177 m2. Seinärakenne Aitojukka. Huonekorkeus 2,8 m. Lämmönlähteenä maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Tervetuloa tutustumaan! Kuva suuntaa-antava kuvituskuva.

 

Huolehdimme esittelyssä käsihygieniasta. Tulethan paikalle vain terveenä ja käytät kasvomaskia. Tarvittaessa rajoitamme kodissa kerralla olevaa vierailijamäärää ruuhkien välttämiseksi ja turvavälien säilyttämiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

Osoite:
Tilhiparvenreitti 22,
02660 Espoo

Paikalla Jukka-edustajat:

Jussi Hovi
jussi.hovi@jukkatalo.fi
p. 040 590 4090

Jari Halmesuo
jari.halmesuo@jukkatalo.fi
p. 050 3377 709

 

1.krs

2.krs