Yritys

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta

Kolme syytä valita Jukkatalo:

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 50 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat! Lue lisää

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.
Lue lisää

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä. Lue lisää

Töihin

Tehtävä / Sijainti

Lue lisääAsiakasvastaava, Vantaa/Oulu/Pyhäntä

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASVASTAAVAA

Toimipisteesi voi olla Vantaalla, Oulussa tai Pyhännällä.

Asiakasvastaavana toimit yhteyshenkilönä muuttovalmis-, sisusta itse- ja talopaketti asiakkaillemme asiakkaan ja talotehtaan välillä. Huolehdit asiakkaan projektin etenemisestä Jukkatalolla ja opastat häntä monenlaisissa rakentamiseen liittyvissä asioissa koko hankkeen ajan. Asiakaspalvelu, asiakasmuutosten tekeminen ja tilauksien käsittely ovat olennainen osa työtäsi.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä organisoida työtäsi. Rakennusalan koulutus ei ole välttämätöntä, mutta jos olet työskennellyt rakennusalalla tai asumisen parissa, niin siitä on apua työssäsi. Menestyt tehtävässäsi, jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet palveluhenkinen, sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta, eikä hymysi hyydy kiireisimmissäkään tilanteissa.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa saat tukea eri tehtävissä työskenteleviltä työkavereiltasi. Voit hoitaa työtehtäviäsi halutessasi myös hyvien etätyömahdollisuuksien avulla. Meillä on vakituinen työpaikka ahkeralle tekijälle konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Lasse Limma 040 8667172.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.limma@jukkatalo.fi 31.1.2021 mennessä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Lue lisääTyöntekijöitä talotehtaalle, Pyhäntä

Jukkatalo Oy on toiminut suomalaisten kotien rakentajana vuodesta 1968. Meillä on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo Oy on luotettava toimija, työnantaja ja yhteistyökumppani.

Toimintamme kasvaessa haemme tuotannon työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin talotehtaalle Pyhännälle. Työtehtäviin sisältyy talotehtaan eri työvaiheita, muun muassa elementtien ja kattoristikoiden kokoonpanoa. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sisältää 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

 • Joustavaa ja positiivista asennetta
 • Halua kehittää osaamistasi ja työympäristöäsi
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja yhteistyökykyä
 • Oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle:

 • Työn alan todellisten ammattilaisten seurassa ja motivoituneessa työyhteisössä
 • Alalle ja paikkakunnalle kilpailukykyisen palkan, paikallisesti sovitun palkkausjärjestelmän mukaisesti
 • Merkittävät henkilöstöedut
 • Kehittymis- ja etenemismahdollisuudet luotettavassa työpaikassa

 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat mukaan työskentelemään ainutlaatuiseen Jukka-tiimiimme, lähetä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen eero.koivukangas@jukkatalo.fi tai sami.pellikka@jukkatalo.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat

Eero Koivukangas 044 2137288
Sami Pellikka 050 3066540

Lue lisääMyyntiedustaja, Vaasa

Jukkatalo Oy on toiminut suomalaisten kotien rakentajana vuodesta 1968. Meillä on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo Oy on luotettava taloteollisuuden toimija, työnantaja ja yhteistyökumppani.

Haemme Vaasan alueelle luovaa ja energistä
MYYNTIEDUSTAJAA JUKKATALO-MYYJÄKSI.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on tahtoa kehittyä talomyynnin huippuammattilaiseksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin. Työskentelet sujuvasti myös ruotsin kielellä.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä sekä lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Haku on käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen marco.rosengren@jukkatalo.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1.21.

Lisätietoja antaa aluemyyntipäällikkö Marco Rosengren p. 0400 739 641.

Lue lisääAsennusryhmiä, Lappeenranta

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lappeenrannan seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Matti Turunen 050 406 6315 matti.turunen@jukkatalo.fi


Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteys

  Rakennan:

  Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:

  tietosuojaselosteen*