Yritys

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta

Kolme syytä valita Jukkatalo:

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 50 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat! Lue lisää

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.
Lue lisää

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä. Lue lisää

Töihin

Tehtävä / Sijainti

Lue lisääLVI-asentaja, Uusimaa

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoiminnan kasvaessa haemme LVI-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle. Tehtäviisi kuuluvat muuttovalmiiden pientalojen, rivitalojen ja luhtitalojen LVI-asennustyöt.

 

Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen sekä aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön. Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työn alkamisaika on sovittavissa.

 

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen henri.kokkonen@jukkatalo.fi 21.3.2021 mennessä. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat talotekniikan työpäällikkö Henri Kokkonen p. 0401722121.

Lue lisääLVI-asentaja, Pirkanmaa

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

Liiketoiminnan kasvaessa haemme LVI-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. (Pirkanmaa)

Tehtäviisi kuuluvat muuttovalmiiden pientalojen LVI-asennustyöt.

Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön. Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jukka.ylikulju@jukkatalo.fi 28.2.2021 mennessä. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikan työpäällikkö Jukka Ylikulju p.044 5764 355.

Lue lisääTyöpäällikkö, Pääkaupunkiseutu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaista.

Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti sekä ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Hyvä paikallinen rakennusalan verkosto on vahva etu. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Voit olla myös kirvesmies, joka haluaa edetä uralla eteenpäin. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.kupari@jukkatalo.fi  viimeistään 28.2.2021. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen Rakentamispäällikkö Hannu Kupari p. 040 5424 951.

Lue lisääSisustustimpuri, Uusimaa

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme SISUSTUSTIMPURIA Uudenmaan alueelle hoitamaan Jukkatalojen rakennustyömaiden viimeistelytöitä ja vuosikorjauksia.

Tehtävään kuuluu projektien viimeistely luovutuskuntoon ja vuosikorjauksien hoitaminen. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.kupari@jukkatalo.fi  viimeistään 28.2.2021. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen Rakentamispäällikkö Hannu Kupari p. 040 5424 951.

Lue lisääTalotekniikan työpäällikkö, Pääkaupunkiseutu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme TALOTEKNIIKAN TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaiden talotekniikan asennuksista.

Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti sekä ohjaat, valvot ja vastaat talotekniikan asentajien työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden talotekniikan kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä alueellinen asennusverkosto on vahva etu. Sinulla on alan soveltuva koulutus sähkö- tai LVI-puolelta, kokemusta talotekniikan esimiestyöstä tai tunnet talotekniikan eri työvaiheet ja olet kiinnostunut ottamaan lisää vastuuta. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Tässä tehtävässä eduksi luetaan hyvä tietokoneen ja ohjelmistojenkäyttö kuten esimerkiksi IFS, Talosofta ja PowerBI. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Olemme vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään aidosti hyvää huolta. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.kupari@jukkatalo.fi  viimeistään 28.2.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen rakentamispäällikkö Hannu Kupari p. 0405424951.

Lue lisääRakennussuunnittelija

Tule mukaan huipputiimiimme!

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä ja vakaa työnantaja rakennusalalla. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen RAKENNUSSUUNNITTELIJAA. Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti pientalojen luonnos- ja pääkuvasuunnittelu.

Edellytämme sinulta rakennusarkkitehdin tai -insinöörin koulutusta.  Olet työssäsi oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Vertex BD -osaaminen sekä pätevyys toimia vaativissa hankkeissa rakennussuunnittelijan roolissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa puhallamme yhteen hiileen.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Pyhännällä ja Vantaalla. Työtehtäviä on mahdollista hoitaa myös etäyhteyksien päästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jenni Riikonen p. +358 40 574 8938

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jenni.riikonen@jukkatalo.fi viimeistään 28.2.2021. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteys

    Rakennan:

    Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:

    tietosuojaselosteen*