Yritys

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta

Kolme syytä valita Jukkatalo:

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 50 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat! Lue lisää

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.
Lue lisää

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä. Lue lisää

Töihin

Tehtävä / Sijainti

Lue lisääMyyntiedustaja, Oulu

Jukkatalo Oy on toiminut suomalaisten kotien rakentajana vuodesta 1968. Meillä on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo Oy on luotettava taloteollisuuden toimija, työnantaja ja yhteistyökumppani.

Haemme Oulun alueelle luovaa ja energistä
MYYNTIEDUSTAJAA JUKKATALO-MYYJÄKSI.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on taito kehittyä talomyynnin huippuammattilaiseksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä sekä lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja hae paikkaa 15.2.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen pekka.silver@jukkatalo.fi. Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Toimi kuitenkin pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa aluemyyntipäällikkö Pekka Silver p. 0500 694 321.

Lue lisääTyöpäällikkö, Tampere

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 51-vuotias Jukkatalo on valittu jo yksitoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2018 oli 139 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 550.

Haemme TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Hyvä paikallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Voit olla myös kirvesmies, joka haluaa edetä uralla eteenpäin. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.roivainen@jukkatalo.fi  viimeistään 14.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Rakentamispäällikkö Hannu Roivainen 0405721250.

Lue lisääTalotekniikan työpäällikkö, Vantaa/Oulu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 51-vuotias Jukkatalo on valittu jo yksitoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2018 oli 139 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 550.

Haemme TALOTEKNIIKAN TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaiden talotekniikan asennuksista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat talotekniikan asentajien työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden talotekniikan kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä valtakunnallinen asennusverkosto on vahva etu. Toimipaikkasi voi olla Vantaa tai Oulu.

Sinulla on soveltuva alan koulutus, kokemusta talotekniikan esimiestyöstä tai tunnet talotekniikan eri työvaiheet ja olet kiinnostunut ottamaan lisää vastuuta. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tässä tehtävässä eduksi luetaan hyvä tietotekninen osaaminen ja ohjelmistojen käyttö kuten esimerkiksi IFS, Talosofta ja PowerBI. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Olemme vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään aidosti hyvää huolta. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi viimeistään 31.1.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Talotekniikan rakentamispäällikkö Marko Mikkola p. 0406300033.

Lue lisääTuotantotyöntekijä, Pyhäntä

Jukkatalo Oy on toiminut suomalaisten kotien rakentajana vuodesta 1968. Meillä on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo Oy on luotettava taloteollisuuden toimija, työnantaja ja yhteistyökumppani.

Etsimme jatkuvasti työntekijöitä talotuotannon eri työtehtäviin kuten logistiikkaan, osanvalmistukseen ja elementtien sekä ristikoiden kokoonpanoon.  Työtehtäviin annetaan perehdytys, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön.

Odotamme sinulta:

-  Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja yhteistyökykyä
-  Oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
-  Halua kehittää itseäsi ja työympäristöäsi
-  Joustavaa ja positiivista asennetta
-  Yhteisten pelisääntöjen noudattamista
-  18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

-  Työn alan todellisten ammattilaisten seurassa ja motivoituneessa työyhteisössä
-  Työehtosopimuksen mukaiset työsuhteen ehdot
-  Kehittymis- ja etenemismahdollisuudet luotettavassa työpaikassa

Klikkaa "lähetä hakemuksesi" -painiketta ja täytä hakulomake. Lisätietoja työtehtävistä antaa työnjohtaja Sami Pellikka, sami.pellikka@jukkatalo.fi

Lähetä työhakemus

Lue lisääAsentajaryhmiä, pääkaupunkiseutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi ja positiivinen asenne sekä asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Kupari puh. 040 5424951  hannu.kupari@jukkatalo.fi tai tino.toppinen 040 6834627 tino.toppinen@jukkatalo.fi

Lue lisääAsentajaryhmiä, Porin seutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Porin seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi ja positiivinen asenne sekä asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai
Jari Lehtonen 040 5178740 jari.lehtonen@jukkatalo.fi


Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteys

Rakennan:

Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:
Kirjoita halutessasi viesti: