Yritys

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta

Kolme syytä valita Jukkatalo:

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 50 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat! Lue lisää

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.
Lue lisää

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä. Lue lisää

Töihin

Tehtävä / Sijainti

Lue lisääTuotepäällikkö

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2020 oli 56,4 miljoonaa euroa.

Harvoin tarjolla! Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Oulun tai Pyhännän toimistollemme. Voit työskennellä joustavasti myös kotoa käsin.

Tuotepäällikkönä vastaat Jukkatalon tuotevalikoimasta yhdessä tuotehallintatiimin kanssa. Myös toimittajayhteistyöt, uusien tuotteiden lanseeraaminen sekä tuotetuen tarjoaminen ovat olennainen osa työtäsi. Sinulta onnistuu luontevasti myös tuoteideointi, kilpailuttaminen ja sopimusneuvottelut. Teet innostuneesti yhteistyötä sekä toimittajien että koko organisaation kanssa, itsenäisellä ja aktiivisella otteella.

Edellytämme sinulta rakennusalan tuntemusta ja kokemusta osto- tai hankintatehtävistä. Omasta puolestamme voimme luvata vakituisen vastuutehtävän yhdessä Suomen johtavista talomerkeistä, kannustavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä kasvumme mukana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Lasse Limma, p. 040 866 7172.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.limma@jukkatalo.fi viimeistään 13.6.2021.

Lue lisääController, Pyhäntä tai Oulu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2020 oli 56,4 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt CONTROLLERIA Pyhännälle tai Ouluun opintovapaan sijaisuuteen. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalle 1.8.2021 -31.8.2022.

Controllerina toimit konsernin talousjohtajan ohjauksessa ja vastaat itsenäisellä työotteella Jukkatalon talousprosesseista. Vastuullasi on yhtiön kuukausi-, kvartaali- ja vuosituloksen laatiminen yhdessä talousjohtajan ja kirjanpitotiimin kanssa. Lisäksi vastaat kuukausittaisesta talousraportoinnista raporttien laatimisen osalta. Osallistut budjetointiprosessiin ja vastaat ennusteiden päivittämisestä. Tuet johtoryhmää ja muuta organisaatiota muissa talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa.

Mitä odotamme sinulta?

 • Soveltuvaa koulutusta (esim. KTM tai tradenomi)
 • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, ei välttämätön
 • Talouden ja kirjanpidon ymmärrystä
 • Vahvaa Excel osaamista ja monipuolista tietoteknistä osaamista
 • Analyyttisyyttä ja tarkkaa työskentelyotetta
 • Hyvää paineensietokykyä sekä joustavuutta
 • Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
 • Aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin

Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden hankkia kokemusta ja kartuttaa osaamista controller-tehtävistä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Olemme vakaa ja vastuullinen työnantajan, joka pitää työntekijöistään huolta. Saat mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä monipuolisia haasteita.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.pellikka@jukkatalo.fi. Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa controller
Niina Pellikka
p. 040 763 6677
niina.pellikka@jukkatalo.fi.


Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteys

  Rakennan:

  Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:

  tietosuojaselosteen*