3 syytä valita Jukkatalo

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Jukkatalo on toiminut suomalaisten kotien rakentajanajo yli viisi vuosikymmentä. Tuona aikana olemme olleet mukana jo yli 30 000 perheen talohaaveen toteutumisessa. Koska olemme osa suurta suomalaista puualan konsernia, PRT-Forest Oy:tä, asiakkaidemme saatavilla on taatusti korkealaatuiset raaka-aineet ja aina ajantasainen ammattitaito.

Puun matka taloksi on lyhyt, sillä Jukkatalon tehtaassa kaikki toiminnot on keskitetty samalle alueelle Pyhännän järven rannalle. Jukkatalo tarjoaa kodin lisäksi Jukkaikkunat, -ovet ja -talotekniikan. Paitsi että asiakas saa Jukkatalolta kattavan talon, myös aikaa ja luontoa säästyy, kun vältetään pitkät kuljetukset tuotannon alkupäässä.

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta on hionut talon valmistuksen mutkattomaksi ja toimivaksi. Jukka tarjoaakin asiakkaille loistavat puitteet asumiseen ja arkeen.

Jukkatalo tekee kodin,
joka kestää tulevillekin sukupolville.
– Teemu Aitto-oja, tuotantotalouden DI

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.

Jos haluatte, kotinne voidaan suunnitella myös täysin puhtaalta pöydältä. Riittää, että tuotte listan toiveistanne, jonka pohjalta suunnittelijamme ryhtyvät töihin. Uskallamme luvata, että näillä eväin saamme suunniteltua juuri teille sopivan kodin!

ARJEN TUNTEMUS KESKIÖSSÄ

Arjen tuntemus on Jukkatalolla talosuunnittelun keskiössä. Toimivan ja kauniin kodin suunnittelu edellyttää kodin tilojen tarkkaa analysointia. Usein suunnittelijamme osaavatkin huomioida sellaista, mitä asiakas osaa arvostaa vasta kodissa asuessaan. Tätä voi sanoa asumisen asiantuntijuudeksi, joka kertyy vain vuosien kokemuksella!

Kotinne voidaan suunnitella
täysin puhtaalta pöydältä.
– Petri Kuntsi, suunnittelija.

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä.

Yhä harvempi haluaa enää osallistua kodin rakentamiseen, joten kodin tulee olla myös aiempaa valmiimpi. Jukkatalo vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla kokonaisvaltaisen ja räätälöidyn sisustuspalvelun muuttovalmiskodin ostajille. Tämä tekee talon rakennuttamisesta entistäkin helpompaa.

Jukkatalo on valittu jo 11 kertaa peräkkäin Suomen luotettavimmaksi talomerkiksi. Yksi päätavoitteistamme on toimia jatkossakin tämän merkin arvoisina.

Pyrimme selkokielisyyteen koko
taloprosessissa, jotta asiakkaalla on aina
tiedossa, missä milloinkin mennään.
– Markus Forsberg, myyjä

SISUSTUSPALVELU HELPOTTAA ASIAKASTA

Jukkatalo on sisältä kaunis ja toimiva. Muuttovalmiskotiin kuuluu ainutlaatuisena palveluna kattava kaluste- ja sisustuspalvelu, joka helpottaa sinua saamaan juuri sellaisen kodin, josta haaveilet.

Tärkein tavoitteeni on suunnitella asukkaan arkea palveleva koti, joka kestää aikaa ja vaihtuviakin trendejä. Sisustuspalaverissa ei ole kiiren tuntua, vaan keskitymme rauhassa asiakkaan unelmien kodin toteuttamiseen. Lue lisää kattavasta sisustuspalvelusta >

Sari Helin, sisustussuunnittelija